4 forbrukslån med lav rente

4 forbrukslån med lav rente

Det kan alltid være litt jobb å sette seg inn i hvilke forbrukslån som har lav rente. Mange velger den første tilbyderen for å slippe denne prosessen, men det kan være mye penger å spare ved å bruke den tiden som er nødvendig. For å hjelpe deg litt på vei, har vi laget en oversikt over et utvalg av forbrukslån med lav rente.

loan.noLoan.no er et produkt som tilbys av Ekspres bank. På Loan.no kan du låne inntil 350000. Dette er et nytt produkt på markedet, og er derfor ikke et velkjent tilbud enda. Men de reklamerer med renter på forbrukslån helt ned til 6,99%. Renten settes ved individuell vurdering av låntaker. Du får tilgang på en låneramme slik at du kan velge selv hvor mye du til enhver tid bruker av den tildelte rammen. Du får en nedbetalingstid, men hvor mye du betaler i løpet av den tiden, bestemmer du selv.

Dette lånet er mest praktisk hvis du har god økonomi da du i så tilfelle kan oppnå den laveste renten. Om du har mye gjeld fra før, eller ikke har spesielt høy inntekt, vil du få høyere rente på lånet.

yABank_logo_1

 

Ya Bank reklamerer med forbrukslån med lav rente ned til 14%. Ya Bank kan tilby lån opp til 500000 kr. De gir individuelle renter i forhold til økonomi. Det vil si at du her også vil få høyere rente om du har mye gjeld fra før, eller relativt lav lønn. De fleste har store muligheter for å få lån her, men renten kan vise seg i noen tilfeller å være høyere enn annonsert rente.

Søknadsprosessen hos Ya Bank er enkel, og du kan fullføre hele prosessen elektronisk. Straks de har mottatt alle papirer har du pengene på konto innen få dager.

santander

Siden Santander etablerte seg i Norge, har de vært en av pådriverne for billige kredittkort og forbrukslån. De er blant tilbyderne som tilbyr lav rente. Her kan du få renter helt ned til 7,9% for lån på 350000 kr. Jo lenger nedbetalingstid du velger, jo bedre renter får du. I tillegg til gode lånebetingelser, kan man også få innvilget inntil 3 måneder betalingsutsettelse per år. Dette er dermed en praktisk løsning om du har noe variabel inntekt som er lavere i perioder. Da kan du be om betalingsfrihet i disse periodene.

komplett-bank200x200
Komplett Bank har også kastet seg inn i kampen med lave renter på forbrukslån. Her kan du også få renter helt ned i 7,9%. De vurderer rentene individuelt slik at du kan regne med å få en høyere rente enn den som er oppgitt. Komplett Bank er forholdsvis nye på markedet for forbrukslån og kredittkort og er kommet inn på markedet med nye løsninger. Hos dem vil du også få forbrukslånet i form av en låneramme som du kan disponere som du selv ønsker.

Her kan du også velge hvor mye du betaler inn innenfor nedbetalingstiden du har valgt. Du betaler kun renter på det beløpet du til enhver tid har utestående.

bank_norwegian_logo
Bank Norwegian ble startet opp i forbindelse med flyselskapet Norwegian blant annet for å tilby kredittkort hvor man samler opp bonuspoeng som kan benyttes til flyreiser. Her kan du ha mulighet til forbrukslån helt opp til 500000 kr med nedbetaling på 15 år. Norwegian tilbyr renter fra 8,99% på sine lån. Hvilken rente du faktisk oppnår, kommer an på din inntekt og gjeld du har fra før.

Med disse forbrukslånene med lav rente som utgangspunkt, har du et grunnlag for å vurdere hvilket forbrukslån som er best for deg.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *